Cum să curățați adezivul din covor din latex de pe podeaua de beton

În mod normal covorul și ceramica lipite pe o podea de beton pot fi ușor decojite. Cu toate acestea, curățarea adezivului de pe podeaua din beton este o sarcină dificilă, care absoarbe forța de muncă și este potențial periculoasă. Curățarea acestui adeziv este un proces cu mai multe etape.

pași

Imaginea intitulată Îndepărtați covorașul din cauciuc și tigla din cauciuc de latex de la podeaua de ciment Pasul 1
1
Citiți toate instrucțiunile și decideți dacă aveți timp, sănătate fizică și dorința de a începe sarcina. Pentru unii oameni, angajarea unui profesionist va fi cea mai bună opțiune.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați covorul din cauciuc din latex și adezivul din plăci din pardoseală din ciment Pasul 2
  2
  Dacă zona de lucru este mai mare de 25 până la 30 de metri (9,1 metri) pătrat. Sau dacă este o zonă cu ventilație slabă, vă recomandăm cu tărie să angajați un profesionist.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați covorul din cauciuc și tigla din cauciuc de latex de pe podeaua de ciment Pasul 3
  3
  Cât doriți să îndepărtați adezivul? Dacă doriți să curățați complet adezivul, trebuie să înțelegeți că este imposibil în condiții normale. O parte din adeziv va umple gaurile mici din suprafața betonului și va fi întotdeauna vizibilă. Cu toate acestea, în acest moment al procesului, suprafața va fi suficient de netedă și cu un agent de curățat puțin pe bază de acid, îl puteți pregăti pentru a picta sau aplica pete.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați covorul din cauciuc din latex și adezivul de pardoseală de pe podeaua de ciment Pasul 4
  4
  Scoateți covorul sau ceramica și răzuiți suprafața impregnată cu o lopată cu lamă plană.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați covorul din cauciuc din latex și adezivul din plăci din ciment Pas 5
  5
  Apoi încercați un daltă de lemn de 1 inch sau mai mică.
 • Imagine intitulată Îndepărtarea covorului de cauciuc din latex și adezivul din plăci de ciment din etapa 6
  6
  De asemenea, încercați să curățați suprafața cu o racletă de vopsea cu rasnita. Tipul folosit pentru curățarea vopselei de ochelari.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați covorul din cauciuc din latex și adezivul din plăci din ciment Pasul 7


  7
  Este mai bine să curățați restul adezivului cu substanțe chimice.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați covorul din cauciuc din latex și adezivul din plăci din ciment Pasul 8
  8
  Aplicați o masă de dimensiune a mingii de golf a unui agent de curățat cu adeziv de latex industrial într-o zonă de picior de 4 picioare și așteptați 10 minute. Acest lucru trebuie să dizolve adezivul. Cu o spatulă, curățați adezivul dizolvat și aruncați-l. Nu este posibilă curățarea adezivului într-o singură încercare, va trebui să repetați procesul de două sau de trei ori.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați covorul din cauciuc și tigla din cauciuc de latex din podea de ciment Pasul 9
  9
  După ce ați curățat tot adezivul cu detergenții industriali, puteți curăța restul cu un diluant de lac. Acest lucru funcționează foarte bine, dar este foarte scump și fără o ventilație adecvată, poate fi dăunătoare pentru sănătatea dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Îndepărtarea covorului de cauciuc și a plăcilor din cauciuc de latex de pe podeaua de ciment Pasul 10
  10
  Curățați orice adeziv tallandolo rămas cu o piatră ponce. Puteți obține una dintre aceste pietre în secțiunea consumabile piscină la magazinele de hardware.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați covorul din cauciuc din latex și adezivul din faianță din podea de ciment Pasul 11
  11
  Este posibil ca după curățarea suprafeței să pară îmbătrânită. Din fericire, suprafața poate fi spălată cu acid și vopsită. Există mai multe metode de spălare cu acid și dacă utilizați o protecție adecvată pentru ochi, mâini, picioare și brațe, această sarcină se poate face rapid.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați covorul din cauciuc din latex și adezivul din faianță din podea de ciment Pas 12
  12
  Vopseaua semi-transparentă sau "pată" este ușor de aplicat pe suprafața curată a betonului folosind un pulverizator de pompă de grădină. Acest lucru, urmat de un dispozitiv de etanșare transparentă, creează o suprafață perfectă.
 • sfaturi

  • Următoarele nu sunt recomandate pentru a curăța sau se înmoaie adezivul: presiunea apei de 120psi, alcool, ulei de gătit, detergent, apa de fierbere (dacă nu aveți acces nelimitat la mai multe galoane pe minut), diluant de vopsea, acid, leșie, o spatulă pentru a îndepărta podelele de vinil cu lățimea de 2 - 3/4 inchi (această spatulă este prea mare pentru această sarcină).
  • Forța de forță nu este suficientă, va trebui să utilizați substanțe chimice.
  • Astăzi există producători care fac curățate adezive care sunt inofensive pentru sănătate. Câteva exemple sunt: ​​CitruKing Masti Remover și Bean-e-doo.
  • Dacă casa ta a fost construită în anii `70, adezivul poate fi de tip negru mai vechi. În acest caz, puteți pulveriza slăbirea pe adeziv pentru a-l înmuia, apoi îndepărtați adezivul și utilizați un absorbant pentru a-l curăța. Poate că va trebui să repetați procesul de mai multe ori, dar această metodă funcționează.
  • Rețineți că acest adeziv negru poate conține azbest.

  avertismente

  • Hidrocarburile volatile sunt nocive pentru sănătate. Aveți o ventilație adecvată. Rețineți că vaporii de hidrocarburi sunt mai grei decât aerul și există posibilitatea ca acestea să se acumuleze în apropierea podelei. Scoateți orice sursă de aprindere din cameră. Aceste surse includ încălzitoare, încălzitoare de apă și aparate. Au apărut accidente tragice din cauza utilizării abuzive a solvenților în casă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ștampilezi betonulCum să ștampilezi betonul
  Cum se fac baze de betonCum se fac baze de beton
  Cum se fac cărămizi de betonCum se fac cărămizi de beton
  Cum se fac ziduri din betonCum se fac ziduri din beton
  Cum sa faci betonul chiar mai puternicCum sa faci betonul chiar mai puternic
  Cum se instalează podeaua de vinilCum se instalează podeaua de vinil
  Cum se instalează un covorCum se instalează un covor
  Cum se instalează un covor pe betonCum se instalează un covor pe beton
  Cum se spală betonul cu acid muriaticCum se spală betonul cu acid muriatic
  Cum sa curatati betonul cu o masina de presiuneCum sa curatati betonul cu o masina de presiune
  » » Cum să curățați adezivul din covor din latex de pe podeaua de beton

  © 2011—2020 ertare.com