Cum să faci un șarpe în casa ta

În climatul cald, oamenii coexistă cu șerpi. Acestea alunecă prin cartiere, rezervații de viață sălbatică și, în unele cazuri, proprietăți. Deși se iau adesea măsuri de prevenire pentru a le împiedica intrarea în locuințe, există întotdeauna un risc prezent, mai ales vara. Nu toți șerpii sunt letale, dar este întotdeauna mai bine să prevenim decât să regretăm.

pași

Partea 1
Evaluați pericolul

Imagine cu titlul Deal cu un șarpe în casă Pasul 1
1
Rezistați nevoii de a ataca șarpele cu o mătură sau un baston. Animalul nu te va ataca dacă nu se simte amenințat. Toți șerpii, fie otrăviți, fie nu, nu vor urmări un om decât dacă sunt provocați. Trebuie să știi că ești un prădător mai mare și că șarpele nu te va mizeria dacă nu o deranjezi.
 • Dacă vedeți că șarpele sa retras și are gura larg deschisă, veți ști că vă privește ca o amenințare. Pleacă încet și evită un risc mai mare.
 • Amintiți-vă că șerpii sunt o forță pozitivă în ecosistemul nostru deoarece ei controlează populațiile de insecte și rozătoare. Deși nu este permis să vă întâlniți unul în casa dvs., cel mai bine este să nu-l ucideți, deoarece vă ajută să păstrați sub control zonele dăunătoare în zona dvs. Pentru a evita cruzimea șerpilor, nu fugiți de frică.
 • Imagine cu titlul Deal cu un șarpe în casă Pasul 2
  2
  Determinați dacă este otrăvitor sau nu. Chiar dacă primul dvs. impuls este de a striga sau de a fugi, este bine să observăm șarpele bine și să determinăm rapid mărimea riscului. Există metode pentru a ști dacă un șarpe este otrăvitor sau nu. Unele dintre principalele caracteristici ale șerpilor otrăviți sunt corpul grăsimilor, colții mari și ochii sub formă de dungi. De asemenea, ar fi bine să evitați cozile iconic de șuncă de rattlesnake.
 • Dacă credeți că puteți trăi într-o zonă în care trăiește una dintre aceste specii, asigurați-vă că ați reușit să o identificați. Există patru specii principale:
 • Șarpele de cap de cupru. Aceasta este o vipera subterana care are o culoare bronzata si de cupru. Bătăile lor sunt dureroase, dar foarte rar sunt fatale.
 • Șarpele coral. Acesta este cel mai periculos dintre cele patru. Acesta poate fi recunoscut prin dungile sale de roșu, galben și negru. Ar trebui să știți că poate fi ușor confundat cu șoarecele de coral, o reptilă inofensivă, deoarece are o culoare similară. Deși culorile sunt identice, modelul celor două specii diferă. Scrierile "Roșu și galben omoară copilul" și "Roșu și negru nu există nici un pericol" vă vor ajuta să vă diferențiați între aceste două tipuri de șerpi.
 • Gura de șarpe de bumbac. O reptilă rapidă și proastă, care are un corp de măsline și maro. Când se simte amenințat, acest șarpe se va apăra și va arăta învelișul de culoare deschisă ca fiind "bumbac" care este în gura lui.
 • Rattlesnake. Acesta este cel cu cea mai slabă faimă și cel mai ușor de recunoscut. Are o culoare maro, cu dungi mai ușoare și un rattlesnake emblematic.
 • De asemenea, există o mare varietate de tipuri diferite de vipere, cobre și alte rase otrăvitoare de șarpe. Verificați o broșură care vorbește despre viața sălbatică din localitatea dvs. pentru a vedea ce specii se pot întâlni acolo. Este mai bine să fiți familiarizați cu șerpi pe care îi puteți găsi, pentru că în acest fel veți fi întotdeauna pregătiți pentru cel mai rău lucru.
 • Image cu titlul Deal cu un șarpe în casă Pasul 3
  3
  Scoateți animalele sau copiii mici din zonă. Indiferent dacă șarpele este sau nu un risc actual, cel mai bine este să reduceți posibilitatea eventualelor consecințe negative. Datorită dimensiunii lor, animalele de companie și copiii sunt expuși unui risc mai mare decât un adult. În plus, acțiunile lor sunt mult mai imprevizibile, în special cele ale animalelor de companie, și sunt mult mai probabil să modifice reptilele. Îndepărtați-le din pericol calm, astfel încât să puteți face față șarpelui fără riscuri.
 • Dacă bănuiți că animalul dvs. de companie a primit o mușcătură, duceți-l la medicul veterinar din zona dvs. sau sunați la agenția responsabilă de otrăvirea animalelor din țara dvs. Este posibil ca animalul dvs. să aibă roșeață, umflături sau vânătăi. Dacă da, trebuie să acționați repede pentru că ați putea fi expuși riscului unor daune suplimentare sau chiar moarte.
 • Partea 2
  Scoateți șarpele

  Imagine cu titlul Deal cu un șarpe în casă Pasul 4
  1
  Păstrați o distanță sigură între șarpe și tine. Chiar dacă aveți cea mai mică suspiciune că pe proprietatea dvs. există un șarpe otrăvitoare, ar trebui să evitați apropierea acestuia. S-ar putea să nu fie bine să o lași complet singură, pentru că ar putea merge în altă parte în casa ta, dar nu ar trebui să încerci să te apropii de ea. Cu toate acestea, dacă este îngrijorată și frică de a fi provocată, evacuați zona și sunați la serviciul de control al animalelor.
 • Imagine cu titlul Deal cu un șarpe în casă Pasul 5
  2
  Deschideți ușa și îndreptați șarpele spre exterior cu o mătură. Luați acest risc numai dacă sunteți sigur că șarpele nu este otrăvitor. Nu ar trebui să încercați să o împingi cu mătură. Deschideți ușa și încercați să o ghidați delicat. Deoarece este foarte probabil că prezența voastră în casa dvs. este complet coincidență, este posibil ca șarpele să înceapă să iasă.
 • Imagine cu titlul Deal cu un șarpe în casă Pasul 6
  3
  Restrânge mișcarea șarpelui. Cele mai bune instrumente pentru acest scop vor fi o pătură mare sau un coș de rufe. Dacă șarpele este agitat, se va liniști de îndată ce îl acoperiți. Când nu te văd sau ce te înconjoară, animalul se va simți mai puțin în pericol.
 • Plasarea obiectelor grele în jurul marginii păturii va împiedica șarpele să scape dedesubt și să meargă în altă parte. Acest pas vă va oferi un pic de timp pentru a face față animalului în mod corespunzător.
 • Imagine cu titlul Deal cu un șarpe în casă Pasul 7
  4
  Mutați șarpele în străinătate. Dacă încă nu sunteți sigur că șarpele nu este otrăvitor, nu încercați să îl mișcați în niciun caz. Asigurați-vă că puneți o anumită protecție pe mâini, fie mănuși sau mănuși de bucătărie, înainte de a manipula animalul. Apropie-l încet și ai grijă să nu-l sperii.
 • Cel mai bun mod de a ține un șarpe este sub abdomen, lângă coadă. Mișcați ușor mâna sub corp și mențineți o prindere fermă, dar nu în exces pentru că nu veți dori să o răniți prin utilizarea unei presiuni foarte mari. Lăsați-o să alunece puțin în mâini, deoarece acest lucru vă va face să vă simțiți mai confortabil. Scoate-o din proprietatea ta și eliberează-o în natură fără a-ți asuma riscuri.
 • Dacă ați prins șarpele sub o pătură sau pe o cârpă, o puteți ridica și o puteți transporta în afară. Oricum ar trebui să ai grijă să nu-l ții cu multă forță, mai ales pentru că nu vei putea să-i vezi mișcările.


 • Image cu titlul Deal cu un șarpe în casă Pasul 8
  5
  Sunați serviciul de control al animalelor din țara dvs. și cereți-i să trimită un expert pentru a ridica șarpele. Aceasta este cea mai bună soluție după ce ați restrâns șarpele și dacă nu doriți să o manipulați singur. Acești oameni te vor prinde fără probleme și te vor elibera de proprietatea ta.
 • Imagine cu titlul Deal cu un șarpe în casă Pasul 9
  6
  Lăsați sarpele singur. Dacă nu îl puteți vedea, dar știți că este ascuns într-un dresser sau într-un alt loc închis și întunecat, nu ar trebui să încercați să-l prindeți. Faceți toți membrii familiei dvs. să se îndepărteze de zona imediată. Din moment ce nu veți putea vedea, nu veți avea nici o idee dacă este otrăvitoare sau nu. De asemenea, ar putea fi într-o stare de turbulență.
 • Dacă găsiți un șarpe în afara proprietății dvs., ar trebui, de asemenea, să o lăsați liniștită. Dacă nu este otrăvitoare, atunci nu va fi un risc real pentru dvs. și veți putea găsi ieșirea din curte pe cont propriu, deci este puțin probabil să vă faceți griji cu privire la prezența sa. Dacă șarpele este otrăvitor, evacuați rapid zona și obțineți mai mult ajutor pentru ao elimina.
 • Niciodată nu încercați să ucideți un șarpe. Majoritatea mușcăturilor ilegale se întâmplă atunci când oamenii încearcă să omoare unul otrăvitor.
 • Partea 3
  Evitați riscurile mai mari

  Imaginea intitulată Deal cu un șarpe în casă Pasul 10
  1
  Fă-ți serpi să nu mai intră în casa ta. Deși poate fi greu să nu le aveți pe proprietatea dvs., cu siguranță nu doriți să se întoarcă în casa dvs. Șerpi cum ar fi locuri reci, întunecate, astfel încât ar trebui să închideți toate intrările la subsolul dvs. care au un diametru mai mare de 0,6 cm (1/4 inch).
  • De asemenea, aceste reptile pot intra prin rame de ferestre și garnituri de ușă, astfel încât acestea să fie sigure. Poți să acoperi cu o plasă de metal orice conductă de ventilație sau de drenaj care duce la casa ta, astfel încât șerpii să nu poată trece prin acolo.
 • Imagine cu titlul Deal cu un șarpe în casă Pasul 11
  2
  Aflați motivul pentru care șarpele a intrat în zona dvs. Dacă aveți păsări în curte sau o problemă cu rozătoarele în casă, este posibil să atrageți aceste reptile în proprietatea dvs. Cu toate acestea, este adesea dificil să scapi de mamiferele mici care provin din zonă, mai ales dacă fac parte din ecosistem.
 • Imagine cu titlul Deal cu un șarpe în casă Pasul 12
  3
  Eliminați șobolanii proprietății. Șerpi iubesc șoarecii și șobolanii. Deoarece clădirile sunt realizate în cea mai mare parte din lemn, rozătoarele găsesc de obicei un adăpost în spațiul dintre pereții interiori și exteriori. Dacă auziți zgomote zgârietoare sau găsiți urme ale prezenței șoarecilor în bucătărie, sunați un expert pentru a rezolva problema. Amintiți-vă că în timp ce nu există șoareci, nu vor fi șerpi!
 • Lăsând hrana pentru animalele de companie expusă în exterior poate atrage șoareci, ceea ce la rândul lor va invita șerpi. Acoperiți-l când animalul dvs. nu mănâncă sau nu îl puneți în casă.
 • Un mouse poate trece ușor printr-o gaură de dimensiunea unui creion. Dacă există decalaje în pereții casei, completați-le imediat. Dispozitivele care emite sunete de înaltă frecvență devin o modalitate populară de a împiedica dăunătorii să fie încurajați să intre în casă și rezultatele s-au dovedit a fi pozitive. Amintiți-vă că șerpii urmăresc mereu sursa lor de hrană.
 • Imagine cu titlul Deal cu un șarpe în casă Pasul 13
  4
  Reduceți numărul de păsări care cuibăresc în curte. Fie că le numiți cu intenție sau nu, păsările care locuiesc în curtea dvs. vor atrage șerpi. feluri de mâncare alimentare nu atrage numai aceste animale în zona dumneavoastră, dar, de asemenea, șobolani și șoareci, care se hrănesc cu semințe care cad. Deși șerpi nu vor fi interesați de aceleași semințe, ele vor fi atrase de animalele care se hrănesc cu ele.
 • repelente de păsări naturale sunt aproape ineficiente și nu doresc să otrăvească sau păsări sau șerpi în zona.Si dvs. pe care doriți păsările merg în curtea ta, trebuie să umple orice aerisire sau gaura in casa ta, care le-ar putea invita să se odihnească.
 • Seturile de păsări sau plăcuțele lipicioase pot determina anumite specii să nu-și facă cuiburile în curte. Tactica de a le sperie, cum ar fi înregistrările speciilor pe cale de dispariție sau a prădătorilor mincinoși, poate fi adesea utilă. Nu uitați că va trebui să alterați unele opțiuni deoarece păsările sunt inteligente și se vor adapta.
 • Imaginea intitulată Deal cu un șarpe în casă Pasul 14
  5
  Modificați curtea interioară. Dacă încă mai aveți probleme la păstrarea șerpilor, le puteți împiedica să intre, dacă construiți un gard pentru aceste reptile. Luați o bucată de metal puternic și ghidați-o la pământ împotriva gardului. Formați un unghi de 30 de grade astfel încât șarpele să nu poată urca și să intre în grădina dvs.
 • În plus, puteți cosi gazon sau arbuști ca prădători mici, cum ar fi șerpi place să se ascundă în zonele ascunse și prea mare.
 • Utilizați pietre plasate cu mortar în loc de cele pierdute, deoarece șerpii se vor ascunde în interiorul zidurilor de piatră.
 • Dacă vă pasă de copiii sau animalele, puteți construi un împrejmuită astfel încât acestea să poată juca zona, ceea ce va reduce la minimum riscul de a întâlni un șarpe.
 • avertismente

  • Aflați în prealabil ce specii de șarpe trăiesc în zona dvs. Unele zone nu au șerpi otrăviți în care să vă faceți griji, dar este mai bine să aveți cunoștințe anterioare, în special în zonele unde locuiesc venoase.
  • Dacă un șarpe te bate, nu conduce mașina la spital. A face pe altcineva să te ia, chiar și atunci când trebuie să bați pe ușa unui străin. Veninul celor mai periculoși șerpi provoacă iluziile, vederea încețoșată și amețeli, ceea ce vă face imposibil să conduceți fără riscuri.
  • Dacă sunteți îngrijorat de faptul că un șarpe poate veni în casa sau gradina ta, au la îndemână telefonul de la o organizație de salvare sau animale sălbatice societate Herpetologie șerpi locale care va ridica în proprietatea dumneavoastră în condiții de siguranță. În acest fel, veți fi pregătiți dacă apare o problemă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scăpați de animalele forestiere periculoaseCum să scăpați de animalele forestiere periculoase
  Cum să hrăniți un șarpeCum să hrăniți un șarpe
  Cum să prind un șarpeCum să prind un șarpe
  Cum se construiește o cușcă de șarpeCum se construiește o cușcă de șarpe
  Cum să ai grijă de un șarpe ThamnophisCum să ai grijă de un șarpe Thamnophis
  Cum să aibă grijă de un șarpe în timpul vărsării pieliiCum să aibă grijă de un șarpe în timpul vărsării pielii
  Cum să ai grijă de un șarpe de porumbCum să ai grijă de un șarpe de porumb
  Cum să scapi de șerpiCum să scapi de șerpi
  Cum de a diferenția un șarpe rege de un șarpe de coraliCum de a diferenția un șarpe rege de un șarpe de corali
  Cum să distingi un șarpe otrăvitor de un șarpe care nu este otrăvitorCum să distingi un șarpe otrăvitor de un șarpe care nu este otrăvitor
  » » Cum să faci un șarpe în casa ta

  © 2011—2020 ertare.com